- Strona główna
- »
- Książki
- »
- Poradniki
- »
- Kuchnia
- »
- Co jeść przy chorobach stawów i kości
- Nr katalogowy:
- MR06767329
- Okładka:
- miękka
- Data Premiery:
- 2013-09-23
- Język:
- polski
- Liczba stron:
- 96
- ISBN:
- 9788363559953
- EAN:
- 9788363559953
Opis
Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem „superpokarmów” wspomagających układ sercowo-naczyniowy. Choroba nie musi skazywać na rodzinną alienację kulinarną – przeciwnie – może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania – smakowite, różnorodne i kolorowe.
Aktualna cena:
12,43
zł
19,99 zł
Oszczędzasz:
7,56
zł
Produkt dostępny
Dostępne od ręki
Opinie klientów na temat produktu