- Strona główna
- »
- Książki
- »
- Poradniki
- »
- Poradniki pozostałe
- »
- Domowe kiełbasy, 100 najlepszych przepisów. Wyd. 4
Domowe kiełbasy, 100 najlepszych przepisów. Wyd. 4
Wydawnictwo: Wydawnictwo RM
Kategoria: Poradniki pozostałe
Opis
Autor przedstawia kompletny poradnik przygotowywania wszelkiego rodzaju kiełbas: wołowych i wieprzowych, w osłonkach i bez, drobiowych i z dziczyzny, wędzonych, fermentowanych i wielu innych. Podaje dokładne instrukcje, jak mielić mięso, napełniać osłonki, wędzić i doprawiać kiełbasy. Książka zawiera rozdziały poświęcone wyposażeniu, bezpieczeństwu żywności oraz metodom parzenia i wędzenia kiełbas. Znajdziesz tu przepisy na kiełbasę polską, a także na kiełbaski wiedeńskie, niemiecką bratwurst, grecką laukonikę, chorizo, salami i wiele innych – w sumie 100 różnych przepisów na kiełbasy.Nigdzie tego nie znajdziesz. Każdy, kto poważnie myśli o domowym wyrobie kiełbas, po prostu połknie tę książkę. Książka ta to wspaniały i przyjazny poradnik, godny polecenia wszystkim ambitnym amatorom.
Czytaj dalej
Informacja o produkcie
- Nr katalogowy:
- MR07525373
- Okładka:
- Miękka
- Data Premiery:
- 2017-03-20
- Język:
- polski
- Liczba stron:
- 256
- ISBN:
- 978-83-7773-707-1
- EAN:
- 9788377737071
Aktualna cena:
20,99
zł
29,99 zł
Oszczędzasz:
9,00
zł
Produkt dostępny
Wysyłamy w 24h
Opinie klientów na temat produktu