Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie
Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

Ryby i bezkręgowce morskie pozyskiwanie właściwości i przetwarzanie

EAN: 832042867X
Okładka: Miękka
Data wydania: 2016
Język: polski
Ilość stron: 391
Wydawnictwo: WNT – Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
31.65
PLN
40,46 zł
31,65 zł
Oszczędzasz: 21% (8 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł

Koszt dostawy:

InPost Paczkomaty 24/7 od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 11,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

W książce, w części ogólnej, w chronologicznym porządku scharakteryzowano: środowisko naturalne ryb i bezkręgowców morskich, metody ich pozyskiwania, gatunki poławianych zwierząt morskich, ich wartość użytkową. W obszernej części szczegółowej omówiono poszczególne procesy technologiczne, dotyczące obróbki surowców morskich, m.in. Takie jak: chłodzenie, zamrażanie, suszenie, solenie i marynowanie, wędzenie, konserwowanie, wytwarzanie mączki rybnej, koncentratów i izolatów białkowych.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.