Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Tytuł oryginalny: RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Autor: Binder Egon
Wydawnictwo: MULTICO
EAN: 8370734413
Okładka: Miękka
Data wydania: 2018
Język: polski
Ilość stron: 120
Wydawnictwo: MULTICO
17.43
PLN
25,00 zł
17,43 zł
Oszczędzasz: 30% (8 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł

Koszt dostawy:

InPost Paczkomaty 24/7 od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 11,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.