Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Tytuł oryginalny:
RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Wydawnictwo:
MULTICO
EAN: 8370734413
Okładka: Miękka
Data wydania: 2018
Język: polski
Ilość stron: 120
Wydawnictwo: MULTICO
25,00 zł
17,43 zł
Oszczędzasz: 30% (8 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł
Koszt dostawy: |
||
InPost Paczkomaty 24/7 | od 9,99 zł | |
InPost - przesyłka kurierska | od 11,99 zł | |
FedEx - przesyłka kurierska | od 12,99 zł |
książka niedostępna
Opis produktu
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.