- Strona główna
- »
- Książki
- »
- Poradniki
- »
- Kuchnia
- »
- Kuchnia survivalowa. Bez ekwipunku. Gotowanie w terenie, część 2
Kuchnia survivalowa. Bez ekwipunku. Gotowanie w terenie, część 2
Wydawnictwo: Pascal
Kategoria: Kuchnia
Informacja o produkcie
- Nr katalogowy:
- MR07735706
- Okładka:
- Miękka
- Data Premiery:
- 2017-10-25
- Liczba stron:
- 160
- ISBN:
- 978-83-8103-091-5
- EAN:
- 9788381030915
Opis
To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części Kuchni survivalowej prezentujemy różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Niezwykły toolbook tym razem wyposażyliśmy w sól – trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie. Toolbook zawiera: * przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej) * prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie) * techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki * filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR * sól, linijkę calową i centymetrową
Recenzje (0)
Produkt dostępny
Dostępne od ręki
-
-46%32,12 zł
59,00 zł -
-41%26,64 zł
44,90 zł -
-
-
-
-31%34,85 zł
49,99 zł