Informacja
Wszystkie kategorie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie

Owcze produkty spożywcze

2695 zł 30,00 zł -10%
Produkt niedostępny

Dostawy od 14,99 zł

opis

W książce Autor omawia, na tle stanu i perspektyw rozwoju produkcji owczarskiej, zagadnienia dotyczące produkcji mięsa owczego (zwłaszcza jagnięciny) oraz mleka owczego i jego przetworów. Są to problemy bardzo ważne, prognozy wskazują bowiem, że Polska jako członek Unii Europejskiej może produkować więcej mięsa owczego, gdyż surowiec ten na rynku unijnym jest i będzie gatunkiem mięsa, którego produkcja nie pokrywa potrzeb tego rynku. Także z przetworami z mleka owczego (jak choćby ze słynnym oscypkiem) Polska może wiązać duże nadzieje na zbyt tych produktów na Jednolitym Rynku Europejskim.

specyfikacja

Informacje podstawowe
EAN
8320815932
Okładka
Miękka
Data wydania
2005
Język
polski
Ilość stron
196
Marka
PWE - Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne
dodano do koszyka

Polecamy także

Zobacz więcej
dodaj opinię

opinie

Średnia ocena:
Średnia ocena
0,00
na podstawie ocen
Posiadasz ten produkt? Pomóż innym i dodaj swoją opinię

Copyright 2022 by merlin.pl All right reserved