Informacja
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Kod produktu: 8320432278
Autor: Lewicki Piotr
5510 zł 58,00 zł -5%
Produkt niedostępny

Dostawy od 9,99 zł

opis

Specyfika przemysłu spożywczego wymaga stosowania zarówno uniwersalnych, jak i specjalistycznych procesów jednostkowych. W tym właśnie podręczniku zwięźle i przejrzyście omówiono wszystkie podstawowe procesy stosowane w branży oraz urządzenia i aparaty używane do przetwarzania i utrwalania żywności. Opisane aparaty i maszyny, wytwarzane przez renomowane firmy światowe, stanowią wyposażenie nowoczesnych zakładów przemysłu spożywczego. Połączenie podstaw teoretycznych i opisu matematycznego procesów z danymi na temat najnowszych rozwiązań dotyczących technicznej realizacji przedsięwzięcia czyni, iż książka jest pozycją unikatową. Tak pełnych informacji nie ma w innych polskich opracowaniach. Prosty język wykładu i jednoznaczny opis matematyczny sprawiają, że z książki mogą korzystać zarówno studenci specjalizujący się w technologii żywności i budowie aparatury, jak i uczniowie starszych klas techników chemicznych i szkól gastronomicznych.

specyfikacja

Informacje podstawowe
EAN
8320432278
Okładka
Miękka
Data wydania
2006
Język
polski
Ilość stron
468
Marka
WNT – Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
dodano do koszyka

Polecamy także

Zobacz więcej
dodaj opinię

opinie

Średnia ocena:
Średnia ocena
0,00
na podstawie ocen
Posiadasz ten produkt? Pomóż innym i dodaj swoją opinię

Copyright 2022 by merlin.pl All right reserved