Informacja
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie
Zobacz wszystkie

Technologia gast z towar podr dla kucharz 1 REA

Kod produktu: 9788371419942
Marka: REA
3912 zł 46,60 zł -15%
Produkt niedostępny

Dostawy od 9,99 zł

opis

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową i programem nauczania dla zawodu kucharz na poziomie technikum.Część pierwsza podręcznika zawiera wiadomości dotyczące:- bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii,- prawa żywnościowego,- systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia: - procesy technologiczne,- przyprawy i zioła, - tłuszcze, - warzywa, ziemniaki, grzyby,- owoce, - mleko i jego przetwory- oraz jaja.Podręcznik zapewnia właściwy dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptur pozwoli uczniowi na szybkie przyswojenie wiedzy teoretycznej i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorka uwzględniła w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.

specyfikacja

Informacje podstawowe
EAN
9788371419942
Okładka
Miękka
Data wydania
2012
Język
polski
Ilość stron
336
Marka
REA
dodano do koszyka

Polecamy także

Zobacz więcej
dodaj opinię

opinie

Średnia ocena:
Średnia ocena
0,00
na podstawie ocen
Posiadasz ten produkt? Pomóż innym i dodaj swoją opinię

Copyright 2022 by merlin.pl All right reserved