Dania z Prowansji
Tytuł oryginalny:
RECETTES ET MENUS MONTIGNAC TOME II LES RECETTES PROVANCALES DE MONTIGNAC
Wydawnictwo:
ARTVITAE
EAN: 9788388108143
Okładka: Miękka
Data wydania: 2016
Język: polski
Ilość stron: 324
Wydawnictwo: ARTVITAE
33,00 zł
20,65 zł
Oszczędzasz: 37% (12 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł
Koszt dostawy: |
||
InPost Paczkomaty 24/7 | od 9,99 zł | |
InPost - przesyłka kurierska | od 11,99 zł | |
FedEx - przesyłka kurierska | od 12,99 zł |
książka niedostępna
Opis produktu
Książka ta jest niezbędnym uzupełnieniem dla tych, którzy przyjęli zasady ?wykwintnej, a przy tym zdrowej kuchni" Michela Montignac.
Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków (także na uroczyste okazje) zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisów, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku,
z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.
Adresowana jest zatem do wszystkich, którzy pomimo braku czasu na przygotowywanie posiłków (także na uroczyste okazje) zadają sobie jednak trud gotowania potraw zdrowych, aromatycznych, należących do kuchni wykwintnej. Ponad 200 przepisów, które zawiera niniejsza książka, wywodzi się przede wszystkim z kuchni śródziemnomorskiej, oficjalnie uznanej za najlepszą kuchnię na świecie. Według nich można szybko przygotować dania proste, zdrowe, smaczne i pożywne. Do przyrządzania potraw zawartych w tym poradniku,
z wyjątkiem kilku, używa się tanich i ogólnie dostępnych produktów spożywczych.