- Strona główna
- »
- Podręczniki
- »
- Szkoły branżowe
- »
- Przedmioty zawodowe
- »
- Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4 Cukiernik technik technologii żywności
Praktyczna nauka zawodu Pracownia produkcji cukierniczej T.4 Cukiernik technik technologii żywności
Wydawnictwo: WSiP
Kategoria: Przedmioty zawodowe
Informacja o produkcie
- Nr katalogowy:
- MR07114521
- ISBN:
- 9788302157424
- EAN:
- 9788302157424
- Liczba stron:
- 320
- Język:
- polski
- Okładka:
- miękka
- Klasa:
- Zasadnicza szkoła zawodowa 1-2
Opis
W części teoretycznej pracowni skrótowo przypomniano wiadomości dotyczące produkcji wyrobów cukierniczych. Wskazano najczęściej występujące wady gotowych produktów i półproduktów oraz błędy do nich prowadzące. Karty pracy zawierają bogactwo zadań praktycznych, które uczeń może wykonać w pracowni szkolnej. Wiele zadań doskonale nadaje się również do ćwiczeń w warunkach domowych. Podsumowanie kończące każdą kartę pracy zmusza do oceny otrzymanego wyboru. Pojawiające się w podsumowaniach pytania rozwijają umiejętności kreatywnego i krytycznego myślenia. Publikacja pomaga nabrać biegłości w produkowaniu wyrobów cukierniczych, która jest niezbędna, aby zdać część praktyczną egzaminu.
Recenzje (0)
Średnia ocena: 0
Wczytuję komentarze...
Wybierz sortowanie
Aktualna cena:
46,84
zł
49,19 zł
Oszczędzasz:
2,35
zł
Produkt dostępny
Wysyłamy w 24h