- Strona główna
- »
- Książki
- »
- Poradniki
- »
- Przekąski. Wielka księga kucharska
Przekąski stanowią kwintesencję nowoczesnej sztuki kulinarnej. Są to kuszące dania na każdą okazję. W książce zaprezentowano szeroką gamę różnorodnych przekąsek, poczynając od wschodnich dim sum po sushi, zimny talerz antipasto na długie letnie popołudnia, dipy, chipsy na rodzinne spotkania i proste, pysznie wyglądające tapas oraz meze, krążące wśród gości w trakcie przyjęcia. Przekąski mogą mieć przeróżne formy - zabawne lub tradycyjne, swą wspaniałością zawsze budzą zachwyt gości.
Czytaj dalej
Informacja o produkcie
- Nr katalogowy:
- MR01748854
- Okładka:
- twarda
- Data Premiery:
- 2000-12-01
- Język:
- polski
- Liczba stron:
- 303
- Format:
- druk
Opinie klientów na temat produktu