- Strona główna
- »
- Książki
- »
- Poradniki
- »
- Kuchnia
- »
- Ryby. Kuchnia na co dzień i od święta
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wykwintne dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń, a także karmazyn, flądra, dorsz i inne popularne ryby słodkowodne oraz morskie umiejętnie przyrządzone skuszą każdego miłośnika dobrego jedzenia. Mistrzowie kuchni zdradzają tajniki swojej sztuki w sposób prosty, a zarazem szczegółowy, krok po kroku. Z tej książki dowiesz się, jak filetować ryby, jak je przyrządzać na różne sposoby, jak unikać błędów. Poznasz przepisy na 80 potraw z ryb, krabów i małży. Sprawdź jak przyrządzić doskonałego karpia w galarecie, wyjątkowy suflet z sandacza, zaskakujące smakiem ragout z karasia czy wykwintny tatar z łososia. Lubisz dania rybne? Chcesz poznać nowe smaki? Wypróbuj tradycyjne i nowoczesne przepisy kulinarne na potrawy z ryb. Na co dzień i od święta.
Czytaj dalej
Informacja o produkcie
- Nr katalogowy:
- MR02880112
- Okładka:
- twarda
- Data Premiery:
- 2010-05-17
- Język:
- polski
- Liczba stron:
- 176
- Format:
- druk
- ISBN:
- 9788370738235
- EAN:
- 9788370738235
Aktualna cena:
20,99
zł
35,00 zł
Oszczędzasz:
14,01
zł
Produkt dostępny
Wysyłamy w 24h
Opinie klientów na temat produktu