- Strona główna
- »
- Podręczniki
- »
- Szkoły ponadgimnazjalne
- »
- Kształcenie zawodowe
- »
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.6
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Gastronomia Tom 2 Podręcznik Część 2 Kwalifikacja T.6
Wydawnictwo: WSiP
Kategoria: Kształcenie zawodowe
Opis
Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
Informacja o produkcie
- Nr katalogowy:
- MR06878680
- ISBN:
- 9788302147210
- EAN:
- 9788302147210
- Liczba stron:
- 496
- Język:
- polski
- Okładka:
- miękka
- Klasa:
- Szkoła ponadgimnazjalna 1-3
Produkt dostępny
Wysyłamy w 24h
Koszt dostawy tego produktu do Kiosku RUCHu to: 0 zł.
Opinie klientów na temat produktu