- Strona główna
- »
- Podręczniki
- »
- Szkoły ponadgimnazjalne
- »
- Szkoły ponadgimnazjalne pozostałe
- »
- Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, podręcznik, klasa 1-2 technikum
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych, podręcznik, klasa 1-2 technikum
Wydawnictwo: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Kategoria: Szkoły ponadgimnazjalne pozostałe
Informacja o produkcie
- Nr katalogowy:
- MR01572145
- Liczba stron:
- 278
- Język:
- polski
- Okładka:
- miękka
Opis
W książce omówiono budowę i działanie maszyn oraz innych urządzeń do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, sporządzenia i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń.
Recenzje (0)
Średnia ocena: 0
Wczytuję komentarze...
Wybierz sortowanie
product__options