Zarządzanie jakością żywności
Zarządzanie jakością żywności

Zarządzanie jakością żywności

Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Tytuł oryginalny: FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH
EAN: 8320429668
Okładka: Miękka
Data wydania: 2016
Język: polski
Ilość stron: 412
Wydawnictwo: WNT – Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
31.74
PLN
39,00 zł
31,74 zł
Oszczędzasz: 19% (7 zł)
Najtańsza wysyłka od: 9,99 zł

Koszt dostawy:

InPost Paczkomaty 24/7 od 9,99 zł
InPost - przesyłka kurierska od 11,99 zł
FedEx - przesyłka kurierska od 12,99 zł
książka niedostępna

Opis produktu

Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.

Recenzje

Średnia ocena:
Łącznie oddano głosów:
Data ostatniej:

Twoja ocena:

Twoje imię lub pseudonim:
Podaj swój adres e-mail lub zaloguj się, aby brać udział w konkursach dla najlepszych recenzentów.
Twój adres e-mail:
Przed dodaniem recenzji zapoznaj się z regulaminem.